A buvarutazo.hu oldalról

Hosszú évek óta vagyok szenvedélyes utazó és búvár, számtalan búvár témájú cikket írtam, még könyveket is megjelentettem a témában. Mindig is szerettem utazni, és mindig szerettem megosztani az átélteket- a buvarutazo.hu egy új felület ehhez.

Ezt az oldalt a búvár utazásaim során megtapasztalt élményeknek , illetve a legjobb utazási ajánlatoknak szenteltem. Több, mint 25 országban merültem, és ezért igyekszek a búvárkalandjaimról is írni. Noha évek teltek el egy-egy ország felkeresése óta, azért a tengerben tapasztaltak bizonyára sok szempontból maradtak változatlanok. Így talán még mindig érdekes lehet, mi mindent éltem át.

Külön szeretnék írni a kifejezetten felszíni kalandozásokról is. Ezen a téren azért már bőven lehet gond a naprakészséggel. A két évtizeddel ezelőttihez képest óriási bővültek a lehetőségek. Új légitársaságok jelentek meg, elérhetőbbek lettek egzotikus helyek. Bekavart egy koronavírus-járvány, és változtak az utazási szokásaink. Ám ez csak plusz feladatot jelent nekem, és én igyekszem mindenről úgy írni, hogy hasznát vehesse bárki, aki utazást tervez.

Külön fejezetek szólnak az akár a búvárkodás, akár az egyéni utazás szervezés világában még kezdőnek számítóknak. Tudom jól, nem válaszol meg minden kérdés egy ilyen oldal, de szívből remélem, az elinduláshoz sok hasznos információt lehet leszűrni.

Emellett blogban szeretnék írni különös esetekről, egyedi kalandokról, nagy találkozásokról, akár olyan utakról, ahol szóba sem került a búvárkodás. A sok tengerparti nyaralás mellett ugyanis egészen másféle utazásokat is ejtettem, és bízom benne, ezekről is tudok érdekeseket mesélni.

Ami kiemelt részét képezi az oldalnak az utazási ajánlatok gyűjtése. Hasonlót máshol is lehet találni, ezen az oldalon viszont fontos szempont, hogy az úti cél búvár szempontból érdekes legyen. 

Ezek elsősorban egyéni utazóknak szóló javaslatok, amiben van jó árú repülőjegy illetve megfizethető, de korrekt színvonalú szállás, olyan helyen, ami jó kiindulási pontja egy búvártúrának. Leginkább ötletadónak szánom, ha valaki hosszabb vagy rövidebb időre úti célt keres. Nem biztos hogy pont azon időpontokban lesz neked alkalmas az utazás, ám kiindulásnak ideális a keresgéléshez egy ilyen csomagajánlat. Meglehet, mire látod az ajánlatot, valamelyik ár már nem érvényes, de könnyen lehet, kis módosítással találsz másikat.

Amennyiben partnerajánlatról van szó, mindenképpen jelzem. Szeretnék helyet adni ilyen búvártúra felhívásoknak is, akár last minute ajánlatoknak vagy utolsó elérhető helyeket kínáló bázisoknak, szafarihajóknak.

Érdemes tehát rendszeresen visszanézni, hátha pont akkor jön veled szembe az ideális lehetőség!

Ha bármilyen kérdésed, javaslatod van, keress meg emailben (info@buvarutazo.hu). Minden tippet szívesen fogadok!