Ajánlat 08.20. Fülöp-szigetek

Az alábbi ajánlat nem szervezett út felhívása, hanem elsősorban ötletadó egyéni szervezésű utakhoz. Amennyiben valamelyik érdekel, neked önállóan kell intézned mindent ezekkel kapcsolatban, cserébe szabadon variálhatsz időpontokkal, szállásokkal.

Repülőjegy a Fülöp-szigetekre február-márciusban!

Időpontok:

  • kiutazás lehetséges dátuma 2025. február 18, 23, 25, március 2, 4, 9, 11
  • hazautazás lehetséges dátuma 2025. február 26, 28, március 1, 3, 5, 7, 8, 10, 12, 14, 15, 17, 19

Repülés: China Southern Airlines, a retúr repjegy csak 493 592 euro, benne van a feladós poggyász és nagyon korrekt az átszállási idő is!

Ha nem akarsz Manilából tovább menni, akkor Anilao világhírű merülőhelyein búvárkodhatsz és fotózhatsz, de helyi járatokkal könnyen mozoghatsz is a szigetek közt, felfedezheted Cebut, Palawant, Boholt vagy bármit. A fenti dátumok kombinálásával tervezhetsz rövidebb, de akár 2-3 hetes utat is!

Az itt levő ajánlat(ok) a feltöltés időpontjában elérhető, aktuális árak alapján kalkulált összegek, amelyek esetleg később nem elérhetők. Tehát mindig ellenőrizni kell az ajánlatokban szereplő összegeket, foglalás előtt. A foglalást egyénileg kell megoldani,. Ha az árak változnak, érdemes a repülőjegyeknél más időponttal próbálkozni, a hotelek kínálatából pedig többet is meg lehet nézni adott időszakra- az enyém csak javaslat egy megfizethető, korrekt értékelésű szálláshoz. Ha fapados járatot foglalsz, érdemes ingyenesen lemondható szállást választani mellé. Amennyiben valamelyik ajánlat már nem aktuális, azt igyekszem utólag jelezni.