Ajánlatok 06.29. Jordánia, Málta

Az alábbi ajánlat nem szervezett út felhívása, hanem elsősorban ötletadó egyéni szervezésű utakhoz. Amennyiben valamelyik érdekel, neked önállóan kell intézned mindent ezekkel kapcsolatban, cserébe szabadon variálhatsz időpontokkal, szállásokkal.

Málta szeptember végén!

Időpont: 2024. szeptember 22-27 (vasárnap-péntek)

Repülés: Ryanair 27 44 ezer forint

Szállás: The Triton, St Paul’s Bay két személyes stúdió, lemondhatóan két főre 187 ezer forint

Merülj Máltán a még ősszel is kellemesen meleg tengerben!

Jordánia október közepén!

Időpont: 2024. október 14-18 (hétfő-péntek)

Repülés: WIzz Air 29 31 ezer forint (Discount Club kedvezmény nélkül)

Szállás: Aqaba Nairoukh Hotel, 2 fős szoba reggelivel, ára két főre a teljes időszakra 83 ezer forint, ingyenes lemondással

Merülj Aqabában és járd körbe Jordániát!

Az itt levő ajánlat(ok) a feltöltés időpontjában elérhető, aktuális árak alapján kalkulált összegek, amelyek esetleg később nem elérhetők. Tehát mindig ellenőrizni kell az ajánlatokban szereplő összegeket, foglalás előtt. A foglalást egyénileg kell megoldani,. Ha az árak változnak, érdemes a repülőjegyeknél más időponttal próbálkozni, a hotelek kínálatából pedig többet is meg lehet nézni adott időszakra- az enyém csak javaslat egy megfizethető, korrekt értékelésű szálláshoz. Ha fapados járatot foglalsz, érdemes ingyenesen lemondható szállást választani mellé. Amennyiben valamelyik ajánlat már nem aktuális, azt igyekszem utólag jelezni.