Ajánlatok 06.22. Hurghada

Az alábbi ajánlat nem szervezett út felhívása, hanem elsősorban ötletadó egyéni szervezésű utakhoz. Amennyiben valamelyik érdekel, neked önállóan kell intézned mindent ezekkel kapcsolatban, cserébe szabadon variálhatsz időpontokkal, szállásokkal.

Szeptember közepe Egyiptomban!

Időpont: 2024. szeptember 11 – szeptember 19..(szerda-csütörtök, de a gép menetrendje miatt valójában csütörtök-csütörtök)

Repülés: WizzAir 58 84 ezer forint (Discount Club kedvezmény nélkül)

Szállás: szóba jöhet Hurghada és környéke, de akár egy hét Marsa Alam körül is

Élvezd ki az egyiptomi merülési lehetőségeket a kellemesen meleg őszi Vörös-tengerben!

Az itt levő ajánlat(ok) a feltöltés időpontjában elérhető, aktuális árak alapján kalkulált összegek, amelyek esetleg később nem elérhetők. Tehát mindig ellenőrizni kell az ajánlatokban szereplő összegeket, foglalás előtt. A foglalást egyénileg kell megoldani,. Ha az árak változnak, érdemes a repülőjegyeknél más időponttal próbálkozni, a hotelek kínálatából pedig többet is meg lehet nézni adott időszakra- az enyém csak javaslat egy megfizethető, korrekt értékelésű szálláshoz. Ha fapados járatot foglalsz, érdemes ingyenesen lemondható szállást választani mellé. Amennyiben valamelyik ajánlat már nem aktuális, azt igyekszem utólag jelezni.