Ajánlatok 06.19. Maldív repjegy

Az alábbi ajánlat nem szervezett út felhívása, hanem elsősorban ötletadó egyéni szervezésű utakhoz. Amennyiben valamelyik érdekel, neked önállóan kell intézned mindent ezekkel kapcsolatban, cserébe szabadon variálhatsz időpontokkal, szállásokkal.

Szafarizz és nyaralj a Maldívon decemberben!

Az Austrian Airlines és a Lufthansa kínálatában továbbra is jó áron vannak a repjegyek a Maldív szigetekre. Ebben a válogatásban olyan időpontok vannak, amik ugyan csak 7-10 naposak, de könnyű hozzájuk szafarit illeszteni.

Időpontok:

2024 november 27 – december 7
2024 november 29 – december 7
2024 november 30 – december 8
2024 december 9 – december 21
2024 december 9 – december 22
2024 december 13 – december 21

Repülés: Austrian Airlines, poggyásszal együtt 274 ezer forint

Szombati illetve vasárnapi indulással elérhető több megfizethető szafarihajó is, szóba jöhet például a Princess Sara vagy a Horizon 3– ügyelj rá, hogy a repülő aznap érkezzen, amikor a szafari indul!

Merülj cápákkal és mantákkal!

Az itt levő ajánlat(ok) a feltöltés időpontjában elérhető, aktuális árak alapján kalkulált összegek, amelyek esetleg később nem elérhetők. Tehát mindig ellenőrizni kell az ajánlatokban szereplő összegeket, foglalás előtt. A foglalást egyénileg kell megoldani,. Ha az árak változnak, érdemes a repülőjegyeknél más időponttal próbálkozni, a hotelek kínálatából pedig többet is meg lehet nézni adott időszakra- az enyém csak javaslat egy megfizethető, korrekt értékelésű szálláshoz. Ha fapados járatot foglalsz, érdemes ingyenesen lemondható szállást választani mellé. Amennyiben valamelyik ajánlat már nem aktuális, azt igyekszem utólag jelezni.