Ajánlatok 06.08. Egyiptom

Az alábbi ajánlat nem szervezett út felhívása, hanem elsősorban ötletadó egyéni szervezésű utakhoz. Amennyiben valamelyik érdekel, neked önállóan kell intézned mindent ezekkel kapcsolatban, cserébe szabadon variálhatsz időpontokkal, szállásokkal.

Utazz Egyiptomba augusztusban, olcsó repjeggyel!

Időpont: 2024. augusztus 11 – augusztus 19. (vasárnap-hétfő, de az érkezés miatt valójában hétfő-hétfő)

Repülés: Wizz Air 65 ezer forint Budapest-Hurghada retúr (Discount club kedvezmény nélkül) már 96 ezer

Keress egy jó szállodát Hurghadában, Makadi Bay-ben, vagy menj délebbre- esetleg nézz utána a kedvező árú szafariknak, mini szafariknak.

Belefér pár jó merülés Hurghadában és környékén vagy akár pár napos búvárszafari is!

Az itt levő ajánlat(ok) a feltöltés időpontjában elérhető, aktuális árak alapján kalkulált összegek, amelyek esetleg később nem elérhetők. Tehát mindig ellenőrizni kell az ajánlatokban szereplő összegeket, foglalás előtt. A foglalást egyénileg kell megoldani,. Ha az árak változnak, érdemes a repülőjegyeknél más időponttal próbálkozni, a hotelek kínálatából pedig többet is meg lehet nézni adott időszakra- az enyém csak javaslat egy megfizethető, korrekt értékelésű szálláshoz. Ha fapados járatot foglalsz, érdemes ingyenesen lemondható szállást választani mellé. Amennyiben valamelyik ajánlat már nem aktuális, azt igyekszem utólag jelezni.