Ajánlatok 06.06. Jordánia

Az alábbi ajánlat nem szervezett út felhívása, hanem elsősorban ötletadó egyéni szervezésű utakhoz. Amennyiben valamelyik érdekel, neked önállóan kell intézned mindent ezekkel kapcsolatban, cserébe szabadon variálhatsz időpontokkal, szállásokkal.

Utazz Jordániába októberben, egy főre 79 ezerért!

Időpont: 2024. október 14. – október 18. (hétfő-péntek)

Repülés: Wizz Air 39 34 ezer forint (Discount club kedvezmény nélkül)

Szállás: Aqaba Nairoukh Hotel, 2 fős szoba reggelivel, ára két főre a teljes időszakra 80 ezer forint, ingyenes lemondással

Merülj Aqabában és járd körbe Jordániát!

Az itt levő ajánlat(ok) a feltöltés időpontjában elérhető, aktuális árak alapján kalkulált összegek, amelyek esetleg később nem elérhetők. Tehát mindig ellenőrizni kell az ajánlatokban szereplő összegeket, foglalás előtt. A foglalást egyénileg kell megoldani,. Ha az árak változnak, érdemes a repülőjegyeknél más időponttal próbálkozni, a hotelek kínálatából pedig többet is meg lehet nézni adott időszakra- az enyém csak javaslat egy megfizethető, korrekt értékelésű szálláshoz. Ha fapados járatot foglalsz, érdemes ingyenesen lemondható szállást választani mellé. Amennyiben valamelyik ajánlat már nem aktuális, azt igyekszem utólag jelezni.